Hudik Bröd
Hudik Bröd bakar KRAV-märkt surdegsbröd, kaffebröd, snacks, matpajer och på sommaren pizza av så ...
Gävleborg
Vilmas Knäckebröd startades år 2001 av två bagare i Stockholm.
Vi började sälja handbakat mjukt bröd med speciell karaktär – såsom fikon- & mandelbröd, fårost- & basilikabröd – i ett fåtal restauranger och butiker. År 2004 började vi sälja även knäckebröd som snabbt tog över försäljningen.
Sedan 2010 bakar vi vid Fjällberget, utanför Hofors i Gästrikland, nära gränsen till Dalarna. Alla våra produkter bakas med egen surdeg och ekologiska korn från lokala gårdar.
Vår filosofi är att mat ska vara nyttigt och gott, bra och hållbar för både kroppen och miljön. Därmed bakar vi med lokala ekologiska helkorn, egen surdeg och svenskt ekologiskt smör. Att bidra med meningsfullt resultat till hållbar utveckling är målet för oss, inte att samla symboler på våra förpackningar. De flesta av våra produkter är ekologiskt märkta och alla produkter bakas med ekologiska råvaror.
Gårdsnära är Sveriges största söktjänst för att hitta närproducerad mat och dryck. Läs mer.