Resta Gård
Ett ekologiskt lantbruk - med djurens, miljöns och smakens bästa i åtanke! På Resta gård lever dj...
Uppsala
Franzéns Charkuterier tillverkar charkuterier av de egna åretruntutegående linderödssvinen. Fokus ligger på lufttorkade produkter och färskkorvar framför allt inspirerat av italiensk, fransk, tysk och svensk tradition, men jag säljer även köttdetaljer. Produktionen är mycket småskalig och kompromisslös vad gäller kvalitet. Korvarna innehåller inga onödiga tillsatser, som nitrit, eller utfyllnad som till exempel potatismjöl. Genomskinlighet präglar verksamheten, från uppfödningen av grisarna här på gården till produktionen av korven i produktionslokalen som är synlig genom ett stort fönster från den lilla butiken. Jag uppskattar besök på gården och kunder som förstår kopplingen mellan bra djurvälfärd och god mat. Jag säljer mina produkter till privatkunder i gårdsbutiken och genom leveranser till utlämningsplatser varannan lördag i Uppsala, Upplands Väsby och Stockholm. Jag levererar även kött och chark till några av de bästa restaurangerna i Stockholm.
Gårdsnära är Sveriges största söktjänst för att hitta närproducerad mat och dryck. Läs mer.