Lilla Bjers
"Best Organic Restaurant in EU 2022" -EU Organic Awards, EESC Upplev hållbar gastronomi på Lill...
Gotland
Välkommen till Hejde Knäcke, ett knäckebrödsbageri på den gotländska landsbygden. Här bakar vi ett handgjort delikatessknäckebröd med mycket smak, bakat på naturliga råvaror.
Då knäckebrödsbageriet ligger i Hejde, på den gotländska landsbygden, så finns det också en del djur på gården. Lamm, kor, höns och katter finns alltid i närheten av bageriet. Ibland jobbar de extra som knäckebrödstestare. Mjölet som är kravodlat hämtar vi från vår lokale mjölnare, Roma Valskvarn.
Hejde Knäcke säljs förpackat i påsar (cirka 100 gram). För närvarande finns fem varianter av brödet:
Solros & Kummin: Ett tunt knäckebröd smaksatt med solrosfrön och kummin.
Solros & Linfrö: Ett tunt knäckebröd smaksatt med solrosfrön och linfrön.
Krusmynta: Ett tunt knäckebröd smaksatt med Krusmyntagårdens brödkrydda (kummin, fänkål och koriander).
Sesam: Ett tunt knäckebröd smaksatt med oskalde sesamfrön.
Havre: Ett knäckebröd smaksatt med ekologiskt odlade havregryn.
Special (Råg): Ett knäckebröd smaksatt med råg.
Gårdsnära är Sveriges största söktjänst för att hitta närproducerad mat och dryck. Läs mer.