Tösernas Delikatesser
Vackra smaker... Från Soho i New York, via den skånska myllan, vidare till flärdens Paris och pl...
Jämtland
Ett kök, ett bakeri, en matsal och ett vardagsrum med scen.
Kocken Stoffe Andersson, Konstnären Kajsa-Tuva Henriksson och Kalaskokerskan Fia Gulliksson är den kreativa trion bakom Jazzköket. Medveten mat, musik, scen och oväntade möten är drivkraften.
I kök & bakeri strävar vi efter att 80% av råvaror ska komma ifrån vår gastronomiska region, Jämtland, Härjedalen och Trøndelag. Övriga 20% ska vara ekologiska.
Platser i matsalen måste förbokas. Här varvar vi med Foodjam – improviserade avsmakningsmenyer– och lokal ostfondue.
I vardagsrummet serveras god mat utan krångel – beställ i baren. Lokala drycker, öl och ekologiska viner. Husklubben Staffes Jazzklubb håller i scenarrangemangen.
Vi vill bidra till en sundare, roligare, godare, kreativare och mer rättvis framtid – på vårt glokala vis!
Välkomna till Jazzköket!
/Stoffe, Kajsa-Tuva, Fia och vårt kreativa team.
Gårdsnära är Sveriges största söktjänst för att hitta närproducerad mat och dryck. Läs mer.